Noorderhoofd 15 3846 JV Harderwijk

  • Verhuurd
€ 1.082 /mnd Geen kosten huurder
Bekijk foto 1 van Noorderhoofd 15
Bekijk foto 2 van Noorderhoofd 15
Bekijk foto 3 van Noorderhoofd 15
Bekijk foto 4 van Noorderhoofd 15
Bekijk foto 5 van Noorderhoofd 15
Bekijk foto 6 van Noorderhoofd 15

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 oktober 2019
Verhuurdatum
27 januari 2020
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Beschikbaar per direct: Wonen langs de kust van Harderwijk. Zo in het historische centrum. Prachtig statige gevelwoningen. Met alle voordelen en vrijheid van huren. Dat is wonen in Waterfront! Heeft u interesse en wilt u in aanmerking komen voor de woning? Lees in deze tekst hoe u in aanmerking komt voor deze woning.

De foto's betreffen onze voormalig modelwoning. Een andere woning en ander type in het project. Het geeft alvast een beeld van de afwerking van de woning.

Kenmerken
- Noorderhoofd 15, 3846 JV Harderwijk
- Tussenwoning
- Project: Waterfront
- Type E
- 3 slaapkamers en ruime zolderverdiepingen met berging voor wasmachine en droger
- Woonoppervlakte: 129 m2
- Bouwjaar 2017
- Tuin aanwezig gelegen op het westen
- Berging aanwezig achterin de tuin
- Parkeerplaats beschikbaar op het binnenterrein
- Huurprijs: € 1.082,12 per maand
- Beschikbaar per: direct

Bijzonderheden
Energiezuinige woning
Complete keuken met inbouwapparatuur
Comfortabele badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet
Gelegen in nieuwe sfeervolle wijk
Nabij historische binnenstad, haven, dolfinarium

Waterfront
Vakantiegevoel in uw eigen huis. Zo omschrijven we de sfeer in Waterfront het beste. Rondom een parkeerhof liggen de 33 luxe eengezinswoningen. De locatie, een voormalig industrieterrein, wordt volledig getransformeerd naar een gebied waar u straks met plezier woont. Aan het water, vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Het hele gebied bestaat straks uit 1.400 woningen en omvat ook een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard. Het biedt dus alles wat u nodig heeft om fijn te wonen.

Energiezuinig, uw voordeel!
Als u kiest voor deze woning, kiest u comfortabel in een goed geïsoleerde woning. Die blijft binnen lekker koel in de zomer en warm in de winter. De woningen van Waterfront zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. De douchepijpen zijn voorzien van warmteterugwinning. Op het dak liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in huis of aan het elektriciteitsnet geleverd. Dit heeft voor u als huurder verschillende voordelen. U draagt een steentje bij aan een beter milieu én u betaalt minder voor uw energierekening. Dat voordeel komt iedere maand terug. En u hoeft er zelf niets voor te doen.

De woningen
De oud-Hollandse uitstraling met verschillende gevels geeft Waterfront een fijne sfeer.
De woning heeft een oppervlakte van 129 m2. De afwerking is zeer hoogwaardig. De luxe, open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de badkamer is fraai ingericht. U heeft drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. Uw wasmachine en droger kunt u op de zolderverdieping kwijt. Daar is ook voldoende opbergruimte. De achtertuin met houten berging maken het helemaal af.

De omgeving
Naast het Dolfinarium, tegen het water aan en vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Dat geeft gelijk een goed beeld van deze toplocatie. Deze nieuwe ontwikkeling zorgt ervoor dat Harderwijk weer echt aan het water komt te liggen, een nieuw gezicht krijgt. Met mooie wooneilanden, verschillende havens, een stadsstrand en vernieuwde boulevard voelt het echt als vakantie. Ruim opgezet, groen, centraal en kindvriendelijk. Alle voorzieningen bij de hand. En bovendien perfect bereikbaar. Centraal in Nederland, gelegen aan de A28 richting Amersfoort en de N302 van Lelystad naar Apeldoorn. Ook per trein en bus kun je Harderwijk prima bereiken. In de toekomst wordt ook het Randstadspoor naar Harderwijk doorgetrokken. Hierdoor verdubbelt de OV verbinding van en naar de Randstad. Natuurliefhebber? Dan kunt u uw hart ophalen.
Waterfront grenst aan het Natura 2000-gebied Veluwerandmeren. Hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen, vissen en watersporten.

Hoe komt u in aanmerking voor deze woning?
- Wij vragen u bij ons in te schrijven als woningzoekende.
- Het inschrijfformulier treft u aan op onze website ‘REBO Huurwoning’.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Welke stukken dit zijn kunt u nalezen op het inschrijfformulier. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De toewijzing van de woning geschiedt op volgorde van inschrijving.
- De woning wordt per direct aangeboden.
- Alleen volledige inschrijvingen worden meegenomen in de toewijzing van de woning. Wij streven er naar het inschrijfformulier binnen 1 tot 5 werkdagen in behandeling te nemen. Voor een snelle afhandeling vragen wij uw inschrijfformulier compleet aan te leveren.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis voor deze woning is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 1.000,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 1.000,00 = € 4.000,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Het is niet mogelijk een ander garant voor de huurbetalingen te laten staan.
- Kunnen wij u na inschrijving een woning toewijzen, dan ontvangt u van ons bericht.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.082 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2011

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
129 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
322 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een zolder

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwarming

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
48 m² (9,35m diep en 5,16m breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwesten bereikbaar via achterom

Garage

Soort garage
Parkeerplaats
Betrokken makelaar

VGM NL vastgoedbeheerder

REBO Huurwoning

Bel (033) 450 26 70

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.