• Verkocht

Molenstraat 5373 AL Herpen

€ 182.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 maart 2020
Verkoopdatum
1 juli 2020
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

TE KOOP gedeeltelijk perceel ter grootte van ca. 500 m2 gelegen aan de Molenstraat 31 in het Brabantse Herpen wat verkocht wordt als bouwkavel (Bouwkavel B).

Algemene informatie
Het gehele perceel, kadastraal bekend als gemeente Ravenstein, sectie G, nummer 811 heeft een totale oppervlakte van 1.346 m2. Tot voor kort bevonden zich op het perceel een tweetal opstallen, zijnde een woonhuis en een grote loods. Het woonhuis werd gebruikt als kantoorpand en bedrijfswoning en de loods ten behoeve van de bedrijfsuitvoering. Eigenaren hebben besloten hun bedrijfsuitvoering elders uit te voeren.

Derhalve is de loods gesloopt en het woonhuis is blijven staan. De oppervlakte waar zich tot voor kort de loods bevond heeft een oppervlakte van ca. 500 m2 en wordt momenteel aangeboden als apart bouwkavel. Het gehele perceel van 1.346 m2 wordt dus gesplitst in twee woonkavels, één voor het bestaande woonhuis en één voor het nieuwe bouwkavel.

Prijsinformatie
Er wordt een vraagprijs gehanteerd van € 182.500,- kosten koper (zegge: honderdtweeëntachtigduizend vijfhonderd euro).

Kadastrale gegevens

Kadastrale gemeente : Ravenstein
Sectie : G
Nummer : 811
Totale oppervlakte : 1.346 m2
Te verkopen oppervlakte : ca. 500 m2

Bijzondere bepalingen
Ten behoeve van de ontsluitingsweg, die wordt gerealiseerd op het terrein, wordt een mandelige zaak geregeld. U treft bij de foto's een tekening aan waarop de mandeligheid betrekking heeft (het gearceerde gedeelte).
Dit houdt in dat het onderhoud van de weg en de daaronder liggende voorzieningen voor rekening komen van de eigenaren van bouwkavel A, bouwkavel B en perceel RVS G 1150.
Gezien deze mandelige zaak worden de aktes ook opgesteld door de notaris van de verkopende partij (De Vree Van Drongelen Notarissen), zodat de mandelige zaak ook juist verwerkt zal worden in de aktes.
De mandelige zaak maakt onderdeel uit van de verkoop van de bouwkavel en kan geen uitzondering op gemaakt worden.

Bestemmingsgegevens
Het perceel is gelegen binnen de contouren van het vigerende bestemmingsplan "Kom Herpen 2012", welk plan onherroepelijk is geworden op 14 november 2012. Op het perceel rust gedeeltelijk de enkelbestemming "Wonen – Vrijstaand" en gedeeltelijk de enkelbestemming "Tuin".

Naast het vigerende bestemmingplan rust op het perceel ook nog een voorbereidingsbesluit "Geitenhouderij – Oss – 2018", welk besluit is vastgesteld op 28 augustus 2018 en eveneens een ontwerp bestemmingsplan "Parapluplan Geitenhouderijen – 2019", welk ontwerp kenbaar is geworden op 22 augustus 2019.

De gegevens met betrekking tot de bovenvermelde onroerende zaak is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mochten er desalniettemin onjuistheden worden geconstateerd, dan kunnen aan deze verkoopdocumentatie geen rechten worden ontleend. De koper heeft ook nadrukkelijk een eigen onderzoeksplicht.

De grenzen worden nader bepaald na overeenstemming over de koopsom. De bereikbaarheid van het object wordt door verkoper geregeld.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 182.500 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
500 m²

Kadastrale gegevens

RAVENSTEIN G 811
Kadastrale kaart
Oppervlakte
500 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.