Makelaarsnet

De reguliere makelaar in een modern jasje.

Over ons

Tijden veranderen, en het makelaarsvak ook. Vroeger bestond een groot deel van het beroep makelaar uit het vinden van kopers, maar dat is tegenwoordig eigenlijk niet meer nodig. Zet een woning op Funda, en die kopers komen vanzelf wel. Het is inmiddels bijna 2 decennia geleden dat Funda werd opgericht, en sindsdien is het beroep makelaar een complete transformatie aan het ondergaan.

De ontwikkeling van het digitale tijdperk heeft ervoor gezorgd dat mensen steeds meer zelf doen. Alle kennis ligt voor het oprapen. Als je iets wil weten, dan zoek je het op. Één klik op de knop en je hebt binnen een halve seconde je antwoord. De wereld ligt aan je voeten.

Makelaarsnet is in het leven geroepen door een groepje NVM makelaars die een moderne invulling geeft aan het beroep makelaar. We begrijpen dat mensen veel dingen zelf kunnen, en bovendien ook veel dingen zelf wíllen doen. Daarom geven we zoveel mogelijk uit handen. Je schrijft zelf de verkooptekst en doet ook zelf de bezichtigingen. En als je een talent hebt voor fotografie, kun je ervoor kiezen zelf de foto’s te schieten. Makelaarsnet doet eigenlijk alleen het allerbelangrijkste: de aanmelding op Funda, de onderhandelingen en het opstellen van de koopakte.

Funda is de grootste huizensite van Nederland, er staan ongeveer 100.000 huizen op. Tegenwoordig werkt dat zo, je zet nu jouw woning op Funda in plaats van in het plaatselijke weekblad. Als particulier is het niet mogelijk om een woning te koop aan te bieden via Funda. Alleen makelaars hebben die mogelijkheid. Makelaarsnet is als makelaarskantoor aangesloten bij de NVM, dat betekent dat we ons aan regels te houden hebben. Kwaliteit staat voorop en we behartigen jouw belangen.

We zijn de reguliere makelaar in een modern jasje, en dat is iets wat de hedendaagse markt nodig heeft. Uit onderzoek is gebleken dat de moderne internetmakelaars 21 dagen sneller verkopen
en een 2,7 procent hogere prijs noteren. Goedkoper, beter en sneller dus.

Zo simpel kan het zijn.

Wat we doen

Social media
Facebook, Linkedin en Instagram
Soort aanbod
Bestaande bouw, Appartementen, Nieuwbouw, Eengezinswoningen en Woningen
Certificering
NVM en NVM Makelaars
Website
Www.makelaarsnet.nl
Aanpak
Sterke basis, persoonlijk contact en achteraf betalen
NVM makelaar

Makelaarsnet

Tappersweg 12 D,
2031 ET Haarlem
Vandaag telefonisch niet bereikbaar
Alle contactgegevens

Ons actuele woningaanbod

1
koopwoningen aangeboden
1
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

6
woningen verkocht of verhuurd
0
woningen aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (4)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Tappersweg 12 D
2031 ET Haarlem

Contactgegevens

Website
Bel: (+31) 85 203 01 30 Bel
Stuur e-mail

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar