Hof van Deursen

Deursen-Dennenburg Bouw gestart
€ 595.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 6 (1 beschikbaar)
 • Wonen 183 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 548 m²

Project Hof van Deursen

Een unieke en strategische woonlocatie, op korte afstand van het NS-station met directe verbindingen Nijmegen, Oss, Den Bosch en op 2 km afstand van de oprit A50, met toch alle rust en ruimte. Alle woningen hebben een mogelijkheid om slapen en bad op de begane grond te realiseren. Vraag documentatie en bel ons direct voor een afspraak op 0412-40 51 79, wij vertellen u er graag alles over.

Vanaf de Laagstraat in Deursen kom je thuis in Hof van Deursen, een gezellig nieuwbouwplan midden in het Maasland. De twaalf woningen in het plan hebben een dorpse uitstraling, met in de architectuur een knipoog naar het "boeren" verleden.

Dit zie je bijvoorbeeld terug in de grote overstekken en in het materiaalgebruik. Van mooie gebakken metselstenen tot keramische dakpannen, en van houten kozijnen tot zinken goten. Dit alles in een klassiek kleurenpalet. Daarbij is er variatie aangebracht tussen de vrijstaande woningen en de eengezinswoningen, zodat iedere woningtype echt een eigen gezicht krijgt.

In Hof van Deursen is aandacht besteed aan de inrichting van de openbare ruimte. Met lekker veel groen, mooie bestratingen en ruim voldoende parkeergelegenheid is het hier fijn wonen!

Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben zijn de uitgekiende plattegronden, waarmeer de ruimte binnen optimaal wordt benut. Daarnaast worden de woningen allemaal compleet afgewerkt met een heerlijke keuken, hoogwaardig sanitair en prachtig tegelwerk. Om je woning helemaal eigen te maken heb je hierin diverse keuze. En met de diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden creëer je jouw droomwoning in Hof van Deursen.

Wonen in Deursen-Dennenburg

Wie Deursen zeg, zegt Dennenburg. Deze kerkdorpen vormden van oudsher samen een gemeente, totdat deze in 1923 opging in de gemeente Ravenstein. Inmiddels behoort Deursen-Dennenburg tot de groene en waterrijke gemeente Oss, samen met nog 20 andere dorpen, de vestingstadjes Ravenstein en Megen en natuurlijk de stad Oss.

In Deursen-Dennenburg is het lekker landelijk wonen. In het dorp is basisschool De vier Heemskinderen gevestigd. Ook is er AVEM kinderopvang, waar kinderen van 0 tot 13 jaar terecht kunnen voor dagopvang en buitenschoolse opvang.

Net buiten de kern ligt Dorpshuis Onder d'n Plag, een plek voor ontmoeting en sport. Hier worden tal van activiteiten georganiseerd, van toneelvoorstelling tot pronkzitting. In het dorpshuis zijn tevens de kleedlokalen en de kantine van sportvereniging SDDL ondergebracht. Op de velden achter het dorpshuis wordt zowel voetbal als korfbal gespeeld door een flink aantal teams.

Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar het nabijgelegen Haren of Ravenstein. In Ravenstein vindt je naast een supermarkt onder meer een slager, een bakker en een groenteboer. maar bijvoorbeeld ook een kledingwinkel en een aantal gezellige café's en restaurants. Op het gebied van gezondheidszorg zijn er tevens verschillende voorzieningen aanwezig in Ravenstein.

De stad Oss ligt op circa 15 autominuten vanaf Deursen-Dennenburg. In het gezellige centrum kun je naar hartenlust shoppen. Ook voor een hapje of een drankje is er ruimschoots keuze. Maak een dagje uit compleet met een bezoek aan theater De Lievekamp op bioscoop Kinepolis.

De omgeving van Deursen-Dennenburg kenmerkt zich door uitgestrekte velden, water en dijken. In het typische landschap van natuurgebied De Maashorst kun je naar hartenlust wandelen, hardlopen en fietsen.

Vanaf Hof van Deursen rijdt je binnen 5 minuten de A50 op. Via het snelwegennet ligt de rest van Nederland aan je voeten. En met station Ravenstein op 5 minuten fietsafstand reis je ook met het openbaar vervoer eenvoudig naar de steden op het traject Dordrecht-Arnhem.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juli 2019
Start bouw mei 2020

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Levensloopbestendig vrijstaande woning type A

  Vrijstaande woning € 595.000 v.o.n.
  • wonen 183 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 1) Onder optie 183 m² wonen 5 kamers € 595.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Cheizoo Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 18:00
Bel 0412-405179
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hof van Deursen

€ 595.000 v.o.n.