De Maander

Ede Verkoop gestart
Van € 289.900 tot € 574.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 38 (27 beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 169 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 118 tot 361 m²

Project De Maander

VERKOOP IS GESTART
Inschrijven is mogelijk, via de projectwebsite, tot zondag 5 januari 2020 om 23:59 uur.
Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor.

Uniek wonen in het hart van Ede
Een eigentijdse, nieuwe woonwijk midden in Ede. Hier kun je wonen zoals jij dat wilt vlakbij de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. De Maander wordt een duurzame woonwijk van 38 koopwoningen met diverse woontypen van rijwoningen tot tweekappers en vrijstaande villa’s. Ook worden er 19 huurwoningen gerealiseerd in het middeldure huursegment.
De Maander krijgt een romantisch, dorps karakter met gezellige straatjes, veel individueel vormgegeven woningen en veel speelruimte voor kinderen. De Maander wordt een bijzondere, groene wijk met groenstroken in allerlei vormen, soorten en maten.

Omgeving
Dit is de jongste wijk van Ede en ligt midden in het dorp, dichtbij alle voorzieningen die het leven aangenaam en gemakkelijk maken. Een NS-station op loopafstand, een aantrekkelijk en ruim opgezet winkelgebied in het centrum, scholen en mogelijkheden voor kinderopvang vlakbij, kunst in de openbare ruimte en medische voorzieningen, gezellige horeca en verschillende sportaccommodaties in de buurt. Hier kun je genieten van al het goede dat Ede te bieden heeft.

Verschillende woningtypen
-Maander Park - 13 Parkwoningen
-Maander Poort - 8 Poortwoningen
-Maander Lint - 4 Rijwoningen
-Maander Lint - 8 Twee-onder-een-kap woningen
-Maander Lint - 8 Vrijstaande woningen

Locatie
Het project is ruim opgezet en bestaat uit 3 deelgebieden:
- Maander Lint ligt aan de Verlengde Maanderweg en de Kerkweg en wordt gevormd door 4 rijwoningen samen met twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen.
- De Parkwoningen (Maander Park) en de Poortwoningen (Maander Poort) liggen in het middengebied van het plan en grenzen aan groenzones en een parkeerplaats.
- Aan de zuidzijde van het plan liggen de 19 huurwoningen in Maander Bos.

Midden in De Maander ligt een ruime groene zone, een heerlijke plek voor kinderen om te spelen en te ontdekken. Langs deze groene zone ligt de hoofdfietsroute die de wijk doorkruist. De Maander is een echt groene wijk met groenstroken verspreid door de wijk in allerlei vormen, soorten en maten.
Toekomstige bewoners kunnen zelf hun droomwoning samenstellen. Uit het door de architect opgestelde palet kunnen diverse plattegronden en keuzeopties worden gekozen, zoals bijvoorbeeld gevelindelingen, badkamerindelingen en keukenopstellingen. Het karakter en de uitstraling van de wijk wordt door de nieuwe bewoners bepaald.

Mocht je interesse hebben in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij jou thuis, dan komen wij graag met je in contact.
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0318 - 657 657 of per e-mail

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2019

Woningtypen

Van de 38 huizen in dit project zijn er nog 27 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Maander

Van € 289.900 tot € 574.900 v.o.n.